papageno logo

Jouw donatie is welkom. Mede dankzij jouw financiële bijdrage kunnen wij ons werk blijven uitvoeren en de jongeren ondersteunen. En samen met alle zorgverleners en vrijwilligers elke dag weer een verschil maken voor jongeren met autisme.

Dit zijn de mogelijkheden:

Als Vriend van Papageno Huis Laren

 • Als vriend geef je een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Bij een eenmalige bijdrage
  • Ontvang je onze digitale nieuwsbrief
   Vul het online donatieformulier rechts op deze pagina in en kies de gewenste hoogte voor de donatie.
 • Bij een terugkerende bijdrage (< € 1500,-)
  • Ontvang je onze digitale nieuwsbrief
  • Krijg je twee toegangskaarten voor een zondagochtendconcert naar keuze
  • Vermelding op de site en op de vriendenpagina (anoniem kan ook)
  Vul hiervoor jouw deel in van de Overeenkomst Periodieke gift aan stichting Papageno Huis Laren en mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vullen het formulier aan en mailen je het compleet ingevulde formulier.

Als Ambassadeur van Papageno Huis Laren

Als ambassadeur geef je een jaarlijkse bijdrage met een minimum van € 1.500,- voor een periode van 5 jaar. Een gift voor langere tijd is van grote waarde voor ons, daarmee stel je ons in staat om vooruit te kijken en structureel in bepaalde projecten te investeren.

We hebben leuke extra’s voor een ambassadeur:

 • Je krijgt alles wat vrienden krijgen plus
 • Twee kaarten voor het exclusieve Papageno ambassadeursconcert

en voor bedrijven:

 • Content van Papageno voor op de eigen website
 • Een gesprek om te verkennen hoe wij kunnen bijdragen aan de maatschappelijke doelstelling van jouw organisatie

Voor rechtstreekse donaties kun je ook gebruik maken van ons rekeningnummer: NL65RABO0166812889

Papageno opnemen in jouw testament

doneren-autisme-steun-papageno-papegaaiHet spreekt voor zich dat we ons enorm vereerd voelen als je besluit geld na te laten aan Stichting Papageno Huis Laren. Je laat ermee zien dat je je sterk betrokken voelt bij ons werk. Als je ons benoemt als (mede-)erfgenaam draag je eraan bij dat wij ook in de toekomst onze hulp aan jongeren met autisme kunnen continueren. Wanneer je Stichting Papageno Huis Laren wilt laten erven, moet dit bij een notaris in een testament worden vastgelegd. In jouw testament staat omschreven hoe jouw bezittingen na jouw overlijden worden verdeeld: wie krijgt wat? Je kunt precies laten omschrijven aan welke doelen Stichting Papageno Huis Laren het geërfde geld mag besteden en wie de executeur wordt, die in overleg met de notaris jouw nalatenschap zal afwikkelen. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting Papageno Huis Laren is een ANBI-stichting. Giften aan een ANBI-stichting zijn fiscaal aftrekbaar (mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan).

Inloggen

X