papageno logo

 

Het restaurant

Op de parterre ben je van harte welkom in het restaurant voor een lekkere lunch, koffie met verse appeltaart of een high tea. Jongeren met autisme, zorgmedewerkers en vrijwilligers runnen alles samen. De gerechten worden vers én met smaak bereid.

restaurant laren papagenohuisOpeningstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Op maandag alleen open voor lunch op reservering, dit is namelijk een trainingsdag voor de jongeren van de horeca.

Op deze trainingsdag krijgen de jongeren les over bijvoorbeeld snijtechnieken, herkomst van ingrediënten, samenstellen van gezonde maaltijden, omgaan met diëten, het bedienen van gasten en zoveel meer. Om deze reden wordt op maandag de lunch van de dag aangeboden en kan niet à la carte worden gegeten.

menukaart Papageno Huis Laren 2024

 

Vergaderingen, feesten en partijen

Aardbeien Romanoff NoamyIn het Papageno Huis zijn er vele mogelijkheden om voor groepen een lunch, high tea, vergadering, feest of diner te organiseren. Bijvoorbeeld voor verjaardagen, bijeenkomsten van serviceclubs of teamvergaderingen. Chef-kok Robbert-Jan Majoor en collega’s kunnen daar alles over vertellen. Voor meer informatie of om direct te reserveren kun je contact opnemen via 035 - 8884303 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Concerten, activiteiten en evenementen

In de concertzaal van het Papageno Huis in Laren, voorzien van een prachtige vleugel, worden elke zondag, 52 weken per jaar, koffieconcerten georganiseerd. Bezoekers van de concerten beleven dankzij de muziek van o.a. masterstudenten van het conservatorium van Amsterdam een culturele zondagmorgen. Naast deze reguliere zondagochtendconcerten wordt de concertzaal voor andere muzikale activiteiten gebruikt zoals recitals, bands, jazz en moderne muziekvormen.

Daarnaast kun je in het huis genieten van kunst exposities, markten en andere evenementen. Altijd een uniek programma met werk van jong talent tot gerenommeerde kunstenaars.

Benieuwd wat er binnenkort is te doen? Klik hier voor het actuele overzicht.

Inloggen

X